Acești artiști vor transforma desenele copilului tău în cele mai frumoase bijuterii

Copiii fac unele dintre cele mai frumoase opere de artă, iar părinții prețuiesc intenția și energia plasate în fiecare piesă. Expresiile lor artistice ajuta la documentarea creșterea și dezvoltarea lor.
Ele arată interesele copilului și ne ajută să vedem perspectiva lor unică. Dacă doriți să imortalizaţi un anumit desen al copilul dumneavoastră acum se poate! Cu ajutorul site-ului personal Etsy, TasarimTakarim acceptă creațiile copiilor că șabloane pentru bijuterii uimitoare.
Duo-ul turcesc, are o gamă largă de modalităţi pe care le pot utiliza pentru a imortaliza operele copilului. Prețul fiecărei piese variază în funcţie de metal și complexitate, ele variind între 112 euro şi 188 euro. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți imaginea piesei dorite prin e-mail la meşterii și designerii lor. Duo-ul este format din Yasemin Erdin Tavukçu și Özgür Karavit.
Yasemin Erdin Tavukçu este un pictor cu mai mult de cinci ani de lucru cu copiii pe expresie artistică și creativă. Ea, de asemenea, lucrează la finalizarea lucrării ei de doctorat în creativitate și desen. Özgür Karavit este un sculptor și bijutier, ea are mai mulți ani de experiență în a ajuta copiii să sculpteze.
Lucrează în studioul lor din Istanbul și sunt dispuse să livreze pe plan internațional. Ele sunt deschise sugestiilor despre modul în care doriți ca ilustrațiile copilului să fie transformate în bijuterii. Majoritatea optează pentru pandantive sau coliere, dar puteţi alege şi o broşă sau o brăţară.il_570xn-947001108_k5uq

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s