Dormi dezbrăcat? Poate că nu știai cate beneficii iti poate aduce acest lucru!

Dormitul este una dintre cele mai importante activităţi pe care le facem în viaţă. Obţinerea orelor necesare de somn aduce un număr extrem de mare de beneficii pentru sănătate. Știați că puteți obține beneficii suplimentare dacă dormiţi gol? Iată câteva dintre avantajele de a dormi nud:

nud

Este mai ușor

 Atunci când nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dormitul îmbrăcat, lucrurile încep să devină mai ușoare. Nu trebuie să cumperi pijamale, aşadar poţi economisi bani. Ai mai puțin haine de spălat și mai puține haine de depozitat. Este mai uşor!

 

 

Eşti gata de plecare mai repede

Unii oameni vin de la servici, se schimbă în pijamaua lor, și folosesc acest lucru ca o scuză pentru a rămâne acasă restul serii. Acest lucru poate duce la un stil de viaţă mai sedentar, ceea ce poate duce la creșterea în greutate.

 

Vă simțiți mai fericit și mai liber

 Sentimentul de a sta gol in pat te face sa vrei sa zambesti si te face sa te simti mai liber.sleeping-naked-can-improve-health-229552

 

 Contactul piele pe piele este cel mai bun.

 Dacă ești căsătorit, sau locuieşti cu persoana iubită, dormit gol dă o șansă mai mare de contact piele -la- piele, mai ales atunci când vine vorba de giugiuleală. Acest tip de contact poate duce, de asemenea, la o viaţă sexuală mai activă.

Și, în timp ce pijamale confortabile, ar putea fi tentante, dacă împărţiţi patul cu un partener, somnul nud va provoca un impuls generos de oxitocină, un hormon care a fost dovedit a avea o multitudine de beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea tensiunii arteriale.

 

Ar putea duce la un somn mai bun


Nu trebuie sa iti mai faci griji ca ti se incurca tricoul.

Nu aveți nevoie de știință să vă spuna ca somnul mai profund ajută doar să fii mai sănătos.

 Scade riscul diabetului

Poate că este frig acolo afară, dar asta nu este un motiv că în patul tău coazy să nu te îmbraci în costumul lui Adam.
De fapt, un studiu efectuat de U.S. Naţional Sleep Foundation a găsit că unul dintre uimitoarele beneficii ale dormitului nud este scăderea riscului de diabet, datorită faptului că păstrăm temperatura corpului mai

Cu aceste sfaturi în minte, este timpul pentru a începe să renunţaţi la haine pe timp de noapte şi să vă simţiţi mai liberi!

sleeping-naked-reduces-risk-of-diabetes-544097

Sursa: http://www.lifehack.org/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s